Cykelbutiken HelloRider.se har beslutat att stänga ner sin webbutik och sin fysiska butik i Stockholm under obestämd tid. Anledningen sägs vara regeringens beslut att inte förlänga elcykelpremien. Så här skriver HelloRider.se själva på sin hemsida:

“Kära kund,

HelloRider.se stänger ner under obestämd tid, och du kan därför inte längre köpa produkter online eller i butik fr.o.m. den 18 februari 2019 och framåt.

Detta beslut fattas med anledning av den svenska regeringens beslut att inte förlänga elcykelpremien 2019. HelloRider.se har därför beslutat att flytta sitt fokus till andra delar av verksamheten, åtminstone 2019.”

 

HelloRider är ett skandinaviskt dotterbolag till den stora Nederländska cykelaktören International Bike Group (IBG) och har butiker i Danmark, Sverige och Norge. I Sverige har HelloRider.se sålt märken som Crescent, Merida, Monark, Bianchi, Walleräng, Giant/Liv och Cube.

Kunder som har funderingar över hur det nu kommer att fungera med lagda beställningar, garantier, service mm hänvisas till HelloRiders.se hemsida