Svenska Thule lanserar en hel del nyheter till 2020. Bland annat en väska för dig som vill ha ordning på dina cykelkläder, en vätskeryggsäck speciellt utvecklad för kvinnor och världens lättaste cykelbarnstol.

RoundTrip Bike Duffel 55L

RoundTrip Bike Duffel är en helt ny väska för dig som vill organisera alla dina kläder och cykelprylar hemma eller när du åker iväg på en cykeltävling.

Thule RoundTrip Bike Duffel

Väskan innehåller 20 olika små fack för byxor, tröjor, ärmvarmare, väst, glasögon mm. Vissa av facken är märkta med symboler så att rätt sak hamnar på rätt plats. Hjälmfacket är stort nog att rymma en MTB-hjälm med visir. Skorna har ett speciellt fack på gaveln av väskan för att inte blandas med övrigt innehåll. I väskans lock finns ett plastfodrat fack för svettiga kläder eller ombyte. På sidan av väskan finns ytterligare ett fack med hållare för verktyg. Totalt rymmer väskan 55 liter av cykelprylar. Väskan har en avtagbar axelrem och kan bäras över axeln eller som ryggsäck.

Vital Women vätskeryggsäck

Vätskeryggsäckarna i Vital-serien finns nu i en version som speciellt utformats för kvinnor. Ryggsäckarna har anpassats för den kvinnliga anatomin och kortare överkropp.

Thule Vital Women Back PackMidjebältet har utrustats med fickor på vardera sida av “cykeltröja-modell” där exempelvis mobilen kan förvaras lättåtkomlig. Ryggsäcken lånar funktioner från övriga Vitalserien med bland annat den magnetiska drickaslangen som automatiskt fäster i rätt läge.

Shield panniers packväskor

Thule lanserar en ny serie av packväskor av rulle-modell med ny typ av hållare. Väskorna är vattentäta enligt IP64 och finns för montering på pakethållare och framgaffel-rack.

Thule Shield Panniers

Väskorna spänns fast med två clips på pakethållaren och som lossas med snabbkoppling. Clipsen passar pakethållarrör med 10-16 mm i diameter och kan enkelt justeras in i bredd och höjd.

Erik från Thule går igenom alla de nya väskorna i videon nedan

Yepp Nexxt cykelbarnstol

Thule utökar sitt sortiment av cykelsitsar för barn. Nya Yepp Nexxt Mini påstås vara världens lättaste cykelbarnstol. Stolen finns i två modeller för fram eller bakmontage.

Thule Yepp Nexxt

Den främre stolen som fästs i styrstammen kan utrustats med vindruta som skydd för flygfän och regn samt handtag med stoppning där barnet kan luta sitt huvud. Den bakre stolen fästs med ett helt nytt fäste i ramens sadelrör. Båda stolarna har ett vadderat 5-punktsbälte med magnetiskt spänne.

Sven från Thule går igenom de nya cykelbarnstolarna

WanderWay cykelhållare för WV T6

Till sist en nyhet för de som kör folkabuss av den senaste generationen och vill kunna få med sig sina cyklar. Nya WanderWay är speciellt framtagen för att passa på bakluckan på Volkswagen T6.

Thule WanderWay T6

Cykelhållaren har som standard plats för två cyklar men kan utökas att rymma totalt fyra cyklar. Hållarna för cykelhjulen justeras individuellt med rattar på undersidan. WanderWay klarar av en totalvikt på 60 kg. När hållaren inte används kan den vikas upp platt mot bakluckan. Cykelhållaren finns tillgänglig i februari 2020 och har ett pris på runt 5000 kr.

Se Eric från Thule demonstrera nya WanderWay

Mer information om nyheterna finns hos Thule